Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons 2019

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 00:00

La Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons que enguany es portarà a terme el 2, i del 7 al 12 d’agost, presenta moltes novetats.

A més de la gimcana i l’habitual concurs culinari, se’n farà un de nou, el primer dia, on es posarà a prova la destresa dels participants pujant caixes de cervesa. També hi haurà molts concerts per diversos espais del municipi, amenitzats per DJS i per grups musicals, i la presentació de l’espectacle Bufonant de l’artista Toni Albà. A més, es portaran a terme activitats per a tota la família com el txupinazo, l’arrossada popular, la Festa Holy, un joc nocturn i sardanes; i pels més petits, es realitzaran, entre altres, les curses infantils, els inflables, la festa de l’escuma, la guerra d’aigua i diverses animacions.

El dia previ a la celebració de la festivitat de Sant Llorenç tindrà lloc el correfoc, i el 10 d’agost, després de la missa solemne, es farà el ball de gegants, el vermut popular, la cercavila, el pregó i el Terrazel. Per a facilitar que tothom pugui veure l’espectacle, per cinquè any consecutiu, es tornarà a instal·lar una pantalla gegant de TV d’alta definició, a La Pista. A les 7:00 hores, les matines, en aquesta ocasió, acompanyades per un tractor, despertaran als veïns i veïnes.

Per primera vegada, aquest any se celebrarà, un tast de vins, a càrrec dels enòlegs Sergi Canals i Jessica Madigan, i es clourà la festa amb la instal·lació d’una zona chill out, a La Pista, per a poder observar les llàgrimes de Sant Llorenç, la pluja de meteors que assoleix el màxim d'activitat aquest dia, ja que es poden arribar a contemplar, fins a 100 meteors per hora, segons l'any.

Teniu més informació en el cartell, on també trobareu com fer les inscripcions i adquirir els tiquets per algunes de les activitats que es desenvoluparan durant la Festa Major.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 11:09