Festa Major de Sant Llorenç d'Hortons 2020

Dimecres, 5 d'agost de 2020 a les 00:00

S'han programat actes puntuals per als dies 9, 10 i 11 d'agost

Us anunciem els actes que s'han previst per a la Festa Major de Sant Llorenç d'Hortons 2020. Arran dels casos de coronavirus al país i de les noves recomanacions hem hagut de fer una Festa Major diferent. Us informem sobre l'escrit del regidor de Festes i el programa d'actes per als pròxims dies. 

"Ens trobem davant d’una Festa Major atípica, com els darrers mesos que hem viscut. Des del mes de març, la covid-19 ha fet que les nostres vides canviessin radicalment. Hem estat confinats i hem anat passant per fases de desconfinament. Esperàvem que les temperatures i l’estiu apaivaguessin la pandèmia i la seva transmissió. Malauradament, la realitat al país ha estat una altra i, tot i que al nostre municipi no hem tingut cap situació crítica sí que cal respectar i seguir les normes i consells que ens donen per tal d’evitar que el virus es propagui.

És per això que, fins al darrer moment, hem volgut tirar endavant la nostra Festa Major, la festa de Sant Llorenç. Tot i que no ha podrà ser una festa reeixida com la que estem acostumats a viure, des de l’Ajuntament, des de la regidoria de Festes, volem que durant el dia del nostre patró hi hagi uns petits actes per tal de donar cabuda a moments de lleure. Això si, sempre respectant les mesures de distanciament, l’ús de la mascareta i la higiene de mans.

En aquest full, al darrera d’aquest escrit podreu trobar aquest tast de Festa Major organitzat per enguany. Així com en altres cites, com el ViArt, vàrem optar per una solució per les xarxes, en aquesta ocasió hem optat per un espai, darrera del Pàmpol on puguem respectar el distanciament per tal d’oferir-vos un tastet amb un Pregó, on volem posar com a protagonistes i reconèixer davant la ciutadania la tasca dels nostres sanitaris en aquesta pandèmia; el concert de la Montse Castellà i el Castell de Focs. A tot això, els actes complementaris que ha organitzat la Societat Cultural Hortonenca guarniran els dies de festa.

Volem que hi participeu sempre respectant els consells i normes de conducta per evitar que el virus estigui present entre nosaltres.

Amb tot, només em queda dir-vos que esprem que aquesta pandèmia passi, més aviat que no pas tard i que en la pròxima edició de la Festa Major puguem gaudir plegats dels actes que ens defineixen com a municipi."

Jaume Julibert Moliné
Regidor de Festes

PROGRAMA

Diumenge, 9 d’agost. 20.30 h.

Berenar de socis confinat
Lloc: cadascú a casa seva
Organitza: SCH

Dilluns, 10 d’agost. 22.00 h.

Pregó de Festa Major
Concert de Montse Castellà
Castell de focs
Lloc: darrera del Pàmpol
Organitza: Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons

Dimarts, 11 d’agost. A 22.30 h. i a les 00.30 h.

Cinema a la fresca amb les pel·lícules:
“Barcelona nit d’estiu”
“El viatge de Marta”

Lloc: Pista de la SCH
Organitza: SCH

Darrera actualització: 05.08.2020 | 20:51

Imatges