Finalitzada i inaugurada l’obra de la unió de les places

Dimarts, 2 d'agost de 2022 a les 00:00

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Jordi Ferrer, i del president d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons

L’obra de la unió de les places ja ha finalitzat. La inauguració va tenir lloc el dissabte 30 de juliol a la tarda a càrrec de l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer, i el president d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons. L’acte va coincidir amb la trobada gegantera, organitzada per la colla del Terrazel.

Aquesta obra, que va acabar el divendres 29 de juliol, ha unit les places Mossèn Comerma i Marimon Llança. Va ser el Ple Municipal celebrat el 13 d’octubre de 2021 el que va adjudicar l’obra a l’empresa Catalana d’Obres del Penedès (CDOPSA), per un import de 374.289,86 euros, i l’execució es va iniciar el dilluns 15 de novembre del mateix any.

Per tal de minimitzar les afeccions derivades d’aquests treballs, les obres s’han executat en dues fases. La primera, en el tram inferior del passeig i, la segona, a la resta de la plaça.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Planas, ha celebrat “la finalització d’aquesta obra tan important per al municipi” i ha destacat que, “a partir d’ara, existirà un espai més diàfan a Sant Llorenç d’Hortons, i preparat per als usuaris de totes les edats: infants, joves, adults i persones grans”.

Darrera actualització: 01.08.2022 | 18:30