Inaugurat el Camí Saludable de Sant Llorenç d’Hortons

Dimarts, 22 de març de 2022 a les 00:00

Es tracta d’un itinerari de vianants i ciclistes que lliga el nucli amb els polígons industrials i urbanitzacions disseminades properes

El Camí Saludable de Sant Llorenç d’Hortons ja s’ha inaugurat. L’acte va tenir lloc el passat dissabte 19 de març les 11 hores, i va començar a l’inici del mateix vial (carretera de Gelida amb cantonada carrer Sant Sadurní). Tots els assistents -entre els que es trobaven regidors i regidores de l’Ajuntament- van caminar fins arribar a la zona de descans del camí on es va realitzar el parlament del regidor d’Obres i Serveis, Jordi Planas. Estava previst que hi intervingués també l’alcalde, Jordi Ferrer, per cloure l’acte, però va excusar la seva presència per problemes de salut.

Durant el seu parlament, Planas va recordar que “aquesta obra, pensada per fomentar les pràctiques saludables entre la població, ha estat molt demandada per la ciutadania” i va celebrar que “per fi s’ha pogut fer realitat”. El regidor també va concretar els detalls tant del Camí Saludable com de l’obra. Es tracta d’un itinerari de vianants i ciclistes que lliga el nucli amb els polígons industrials i urbanitzacions disseminades properes, i que té una longitud aproximada de 1.100 metres.

L’execució es va iniciar el 28 de novembre, i els treballs els ha realitzat l’empresa Connatura per un import de 220.000 euros, que ha assumit íntegrament l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 09:23