Ivet Cirera, la primera jugadora del FC Hortonenc a participar en les Trobades Territorials

Dijous, 7 de març de 2024 a les 00:00

La jugadora de l’Aleví S11 del FC Hortonenc, Ivet Cirera, va participar el passat 6 de desembre a les Trobades Territorials amb la Selecció Territorial Penedès-Garraf sub 12 femení sent la primera jugadora del Club en aconseguir assolir aquesta fita.

Les Trobades Territorials de futbol és un acte organitzat per la Federació Catalana de Futbol  on s’aglutina a quatre categories diferents: sub 12 masculí i femení, sub 13 masculí i sub 14 femení, de les 14 delegacions de l’FCF. En total, més de 800 jugadors i jugadores d’arreu del territori català.

I, allà, el 6 de desembre de 2023, a Santa Perpètua de Mogoda, seu dels partits de la categoria sub 12 masculí i femení, hi va participar la Ivet Cirera. La jugadora del FC Hortonenc ja va fer història convertint-se en la primera jugadora del club de Sant Llorenç d’Hortons a participar en les quatre sessions d’entrenament. I és que cada Selecció, abans de la data fixada de l’esdeveniment, realitza quatre entrenaments abans de definir la llista definitiva de jugadors i jugadores que participaran en les Trobades Territorials. Per a la família, ja va ser un èxit rotund que participés en les quatre sessions d’entrenament, tal com explica el pare de la Ivet Cirera, (Joan Cirera ‘’Per nosaltres, només el fet que es fixessin en ella ja ens va alegrar i, sobretot, comprovar que la nostra filla gaudia d’allò que tant li agrada com és jugar a futbol”.   A la mateixa línia, la Ivet Cirera detalla com van anar els primers entrenaments i els nervis de veure si entraria o no a la llista definitiva: ‘’El primer dia em vaig sentir molt nerviosa. Tant al meu equip a l’ Hortonenc, com a l’escola, estic acostumada  a jugar majoritàriament amb nens, i el fet de trobar-me amb un equip només de nenes ja era molt nou per a mi, tot això sumat a l’alt nivell de l’entrenament.

 Però tant l’entrenador i les companyes ho van posar molt fàcil i de seguida em vaig relaxar i gaudir de tot el que fèiem. 

I, finalment, la gran notícia. Després de quatre entrenaments consecutius, els seleccionadors van confirmar que la Ivet Cirera formaria part de la Selecció Territorial sub 12 femení del Penedès-Garraf. 

El 6 de desembre es van dur a terme les Trobades Territorials davant la presència de centenars d’aficionats, dels seleccionadors catalans de futbol, així com representants i gent que treballa dins del món del futbol. Una experiència única i inoblidable,  tal com assegura la jugadora ‘’crec que la  nit anterior gairebé no vaig dormir dels nervis. Una vegada vaig arribar al camp em vaig adonar que totes les meves companyes estaven igual de nervioses que jo, l’ambient amb tants equips i famílies, i fotògrafs, era increïble. Els partits van ser d’un nivell  molt alt, però els vaig aprofitar i gaudir moltíssim”.  

Enhorabona Ivet i molts d’èxits! 

 

Darrera actualització: 07.03.2024 | 14:21