Ja es pot consultar la programació de la Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons 2022

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 18:00

Serà del 6 a l’11 d’agost, i entre les activitats programades hi destaquen el Joc de la Pastanaga Assassina, el Terrazel i el concert de gira dels 45 anys de la Salseta del Poble Sec

La Festa Major de Sant Llorenç d’Hortons se celebrarà enguany del dissabte 6 al dijous 11 d’agost, i per aquesta ocasió l’Ajuntament, així com les entitats del municipi, han preparat una àmplia programació per tal que tots els veïns i veïnes hi participin i s’ho passin d’allò més bé.  

El dissabte començaran els actes programats amb una representació teatral i un concert de reggae. El diumenge hi haurà la tradicional batucada, així com un tast de vins, la festa de l’aigua i també discomòbil. El dilluns 8 d’agost la Festa Major continuarà amb activitats per a tota la família -com un pintacares. jocs gegants o un taller de vaixells de vela, entre d’altres-, un nou tast de vins i el berenar de socis SCH i havaneres. El dimarts hi haurà un concert de petit format amb la jove cantautora Nerea Bruixa, i també una sessió amb el DJ Ferry Lip.

El dimecres és un dels dies forts de la Festa Major de la vila, i es farà un vermut popular, un cercavila amb gegants i músics del Terrazel, i tindrà lloc el pregó de la Festa Major. A les 23 hores començarà el Terrazel, un dels actes centrals de la Festa Major de Sant Llorenç d'Hortons. Es tracta d’un espectacle de carrer d'arrel tradicional, que es representarà a plaça del Terrazel. La dramatització tracta el tema del perill que representa la contínua pressió humana sobre el medi ambient. Té quatre parts ben diferenciades: Els entremesos; el carrer de foc; l'espectacle i el correfoc. Existeix la possibilitat de veure en directe l'espectacle a la pantalla de La Pista.

I, per acabar el dia, hi haurà el concert de la gira dels 45 anys del grup La Salseta del Poble Sec. Es tracta d’una de les orquestres més sòlides i sol·licitades a les festes majors i altres celebracions d'arreu del país. A més, són Medalla d’Or al Mèrit Cultural i mouen masses i alegria allà on van. Serà a les 00:30 hores a la Plaça Mossèn Comerma.

Finalment, la Festa Major acabarà el dijous 11 d’agost amb el lliurament de premis del joc La Pastanaga Assassina, un concert de la Cobla Jove de Reus i un altre concert i ball amb Orgue de Gats.

Properament es lliuraran els programes de Festa Major, i podeu consultar tots els actes programats amb tots els detalls des d’aquest enllaç.

El joc de la Pastanaga Assassina

Enguany, durant la Festa Major d’enguany l’Ajuntament proposa als veïns i veïnes que participin a ‘El joc de la pastanaga assassina’. Es tracta de trobar al participant que tens com a objectiu i eliminar-lo del joc (les instruccions on s’indicarà a qui matar s’enviaran a través de l’app que cal instal·lar al telèfon mòbil). Però cal que vigilis, ja que algú altre et voldrà eliminar a tu...

Les inscripcions per poder-hi participar es poden fer fins el 5 d’agost, i trobaràs tota la informació fent clic en aquest enllaç.

Darrera actualització: 28.07.2022 | 14:10