Ja s'està duent a terme la pavimentació a l’obra de la unió de les places

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 00:00

Les obres van a bon ritme, el que vol dir que ja s’acosta la finalització dels treballs

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons té en marxa en aquests moments les obres d’urbanització del passeig Marimon Llança i la plaça Mossèn Comerma de la vila -el que es coneix com a Unió de les places-. I aquesta setmana s’ha iniciat la fase de pavimentació, el que vol dir que s’acosta la finalització dels treballs i, per tant, que les obres avancen a bon ritme. Un cop feta la pavimentació es col·locaran els elements de mobiliari urbà i la jardineria.

Al tram final - on hi havia una esplanada tancada a la ciutadania i sense ús- s’estan realitzant els treballs d’adaptació topogràfica per tal de condicionar aquest espai i donar-li un ús lúdic amb la col·locació de nous jocs infantils.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Planas, ha destacat que “ja es comença a veure el final de les obres, i un cop acabades els hortonencs i hortonenques tindran un nou espai que potenciarà les activitats cíviques i la coexistència dels diferents usuaris de l’espai públic, millorant també la qualitat ambiental i la relació amb l’entorn immeditat i el paisatge”.

Les obres

El Ple Municipal celebrat el 13 d’octubre de 2021 va adjudicar l’obra a l’empresa Catalana d’Obres del Penedès (CDOPSA), per un import de 374.289,86 euros, i l’execució es va iniciar el dilluns 15 de novembre, amb una durada prevista de sis mesos.

Per tal de minimitzar les afeccions derivades d’aquests treballs, les obres s’han executat en dues fases. La primera, en el tram inferior del passeig i, la segona, a la resta de la plaça. Aquesta darrera etapa és més dinàmica perquè afecta trams diferenciats de tot l’espai d’actuació, sempre amb l’objectiu de permetre al màxim possible la mobilitat veïnal.

Darrera actualització: 04.05.2022 | 18:01