Ja venen els Reis Mags!

Dimarts, 27 de desembre de 2022 a les 00:00

El 31 de desembre el carter reial recollirà les cartes de tots els infants per a Ses Majestats; i el 5 de desembre, els Reis Mags recorreran els carrers de Sant Llorenç d’Hortons, el Torrentfodo i Sant Joan Samora.

La nit més màgica de l’any ja s’aproxima. Dijous 5 de gener tornaran a casa nostra Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. L’arribada a Sant Llorenç d’Hortons de Melcior, Gaspar i Baltasar està prevista a les 19 h al carrer Mestre Cugat. A les 19.20 h rebrem a Ses Majestats a la Pista, on els podrem saludar i fer-nos fotografies. I a continuació començarà la Cavalcada de Reis i es repartiran els regals parant per les cases. 

D’altra banda, l’Ajuntament informa que tots els caramels que es repartiran durant la Cavalcada de Reis seran sense gluten

El consistori fa una crida a tots els veïns i veïnes a participar de la nit més màgica de tot l’any i agraeix a la Comissió de Reis de Sant Llorenç d’Hortons la seva col·laboració i implicació. Per a més informació l’oficina estarà oberta el dimecres 4 de gener, de 17 a 23.30 h; i dijous 5 de gener, de 09 a 13 h. També podeu consultar més informació al perfil d’Instagram i de Facebook dels Reis Hortonencs (@reishortonencs) o enviant un correu electrònic a l’adreça reishortonencs@gmail.com.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient també recorreran novament els carrers del Torrentfondo i de Sant Joan Samora per a portar il·lusió i regals a tots els infants d’aquests dos nuclis. Serà el dijous 5 de gener a partir de les 19 h. En el cas de Sant Joan Samora, a més, també es farà la recepció reial a la Sala.

Abans de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, el carter reial visitarà Sant Llorenç d’Hortons el dissabte 31 de desembre per a recollir les cartes dels infants per a Melcior, Gaspar i Baltasar. Serà a partir de les 11 h a la plaça Marimón Llança (davant de l’Ajuntament). A més d’entregar les cartes els més menuts podran gaudir de l’espectacle “Ballaruca de reis” amb Miqui Giménez, un taller de fanalets i xocolata calenta. I aquells qui ho desitgin també podran confeccionar les seves cartes per als Reis Mags.

Finalment, l'Ajuntament també comunica que la Comissió de Reis de Sant Llorenç d’Hortons estrena nova imatge. Naia Bailez, veïna de Sant Llorenç d’Hortons, ha estat l’encarregada de dissenyar el nou logotip de la Comissió de Reis; que s’estrenarà ja aquest Nadal.  Una de les entitats claus en el marc de les activitats nadalenques al nostre municipi estrena, per tant, nova imatge amb l’objectiu d’acostar als veïns i veïns una visió més moderna i actualitzada de la seva iconografia. Des de l’Ajuntament felicitem a la Naia per la gran tasca que ha fet!
 

Darrera actualització: 27.12.2022 | 10:51