Jordi Ferrer revalida l’alcaldia de Sant Llorenç d’Hortons

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 00:00

Jordi Ferrer (Poble 2.0-Junts) és novament l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, després de ser escollit durant el ple celebrat el 15 de juny, a la Casa de la Vila.

El ple d'investidura es va iniciar, a les 19:30 hores, amb la intervenció del secretari de la Corporació, Pablo Fernández, qui va llegir els preceptes legals que regulaven la sessió de constitució del nou consistori i l'elecció de l’alcalde. La mesa d'edat va ser presidida per Jordi Ferrer, el membre més gran del consistori, i amb Pau Vallhonrat, l’edil més jove, com a vocal.

A continuació, els regidors i regidores que formaran part del Ple durant aquest mandat 2019-2023, van prendre possessió de la seva acta fent la promesa o el jurament al càrrec. Tot seguit, els tres grups municipals van fer ús del seu torn de paraula. Poble 2.0-Junts i Entesa-ERC-AM van confirmar que presentaven candidat a l'alcaldia, i AJ-CP es va retirar. Seguidament, es va procedir a la votació corresponent i Jordi Ferrer va ser escollit, per majoria absoluta, amb 6 vots favorables de Poble 2.0 sobre un total d’11. Just després, Jaume Julibert va lliurar la vara d'alcalde a Jordi Ferrer que va jurar el càrrec, i es va obrir una ronda d'intervencions dels representants dels grups municipals que van explicar quins serien els objectius a assolir durant els 4 pròxims anys. El primer parlament va ser el de Flèrida Mélgen que va explicar que treballarien per portar a terme el seu projecte. Just després, Loli Arguijo (Entesa-ERC-AM) va comentar que el seu grup donaria suport a l’equip de govern en totes aquelles accions que beneficiessin al poble de Sant Llorenç.

La sessió va finalitzar amb Jordi Ferrer pronunciant el parlament de presa de possessió. El nou batlle va agrair la feina realitzada pels regidors sortints i va donar la benvinguda als nous. També va subratllar que aquests pròxims 4 anys servirien per consolidar el projecte de Poble 2.0 i que des de l’ajuntament, el nou equip de govern treballaria per complir amb el programa electoral, fent una política municipal responsable i de proximitat implicant a la ciutadania.

Aquests són els regidors i regidores que formaran part del plenari de l'ajuntament durant el nou mandat 2019-2023:

Poble 2.0-Junts:

1. Jordi Ferrer

2. Jaume Julibert

3. Jordi Planas

4. Xavier Planas

5. M. Teresa Munné

6. Sonia Gracia

 

Entesa-ERC-AM:

1. Loli Arguijo

2. Pau Vallhonrat

3. Maria Martínez

4. Vicenç Martínez

 

AJ-CP:

1. Flèrida Mélgen

Darrera actualització: 18.06.2019 | 11:42

Imatges

Ple de l'ajuntament