La 62a Festa de la Vellesa se celebrarà el diumenge 1 de maig

Dijous, 7 d'abril de 2022 a les 00:00

Si tens més de 70 anys ja pots reservar els tiquets del dinar i l’assistència als actes

Sant Llorenç d’Hortons recupera enguany la Festa de la Vellesa, després de dos anys en què no es va poder celebrar com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. La 62a Festa Homenatge a la Gent Gran tindrà lloc el diumenge 1 de maig. Els actes previstos per aquell dia són els següents:

  • A les 12:30 hores: trobada i recepció dels homenatjats i acompanyants davant l’església i solemne missa a la Parròquia de Sant Llorenç d’Hortons.
  • A les 13:30 hores: salutació de les autoritats (La Sala)
  • A les 14:00 hores: dinar de germanor (La Sala)
  • A les 16:00 hores: espectacle (La Sala)

Hi poden assistir totes les persones majors de 70 anys, que han de confirmar la seva assistència i reservar els tiquets dels acompanyants trucant a l’Ajuntament, al telèfon 93 771 60 00.

La corporació ofereix un servei de transport especial per a totes aquelles persones que tinguin algun problema de mobilitat i resideixin als nuclis de La Beguda Baixa, Sant Joan Samora o El Grandet (si es necessita aquest servei cal comunicar-ho quan es truqui a l’Ajuntament.

Després del dinar es farà un homenatge a les persones més grans del municipi, a la parella més gran i a les parelles que facin 50 o 60 anys de casats durant aquest any. Per aquest últim cas, el consistori demana que es faci arribar una còpia del llibre de família en el que es vegi la data del casament. L’últim dia per confirmar l’assistència i/o demostrar el 50è o 60è aniversari és el dimarts 19 d’abril.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 09:02