La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ permetrà als infants d’aquesta edat adquirir un llibre infantil gratis

Dilluns, 24 d'octubre de 2022 a les 10:00

Els nens i nenes de 6 anys rebran a casa una targeta que podran canviar fins el 30 de novembre per un llibre infantil a la llibreria més propera

La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, que enguany arriba a la seva setena edició, permetrà que els infants catalans que aquest 2022 fan sis anys rebin a casa una targeta que podran bescanviar pel llibre infantil que més els agradi a la llibreria més propera, i per un import de fins a 13 euros. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l'adult que l’acompanyi. En aquest link podreu trobar les llibreries de Barcelona.

La iniciativa té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre, així com estimular els hàbits de lectura en els infants de 6 anys.

Durada de la campanya

La targeta es podrà bescanviar fins el 30 de novembre de 2022 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un correu abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms i adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i es farà arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.

Condicions

  • L'import del cupó és de fins a 13€
  • El cupó s'ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil
  • Només es pot comprar 1 llibre per cupó
  • Si els llibres són d'import superior a 13€, la diferència l'abonarà el client
  • En els llibres d'import inferior no s'abonarà la diferència
  • El bescanvi del cupó s'haurà de fer en una de les llibreries adherides a la campanya

La campanya

La campanya 'Fas 6 anys. Tria un llibre' és una acció de foment de la lectura dins del Pla de lectura 2020 del Departament de Cultura de la Generalitat amb el Gremi de Llibreters de Catalunya, i amb la colálaboració dels departaments d’Ensenyament, d’Editors de Catalunya, l’Associacó d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT, RENFE i l'ONCE.

Darrera actualització: 24.10.2022 | 10:24