La Diputació de Barcelona presenta l’app APROPTEU als comerços de Sant Llorenç d’Hortons

Divendres, 10 de de desembre de 2021 a les 00:00

Es tracta d’una eina totalment gratuïta adreçada a comerciants, paradistes, persones emprenedores i a la mateixa ciutadania

La Diputació de Barcelona va presentar aquest dijous 9 de desembre l’aplicació ‘APROPTEU’ als comerços i artesans de Sant Llorenç d’Hortons. La sessió va tenir lloc a les 13:30 hores, es va realitzar de manera telemàtica i es va explicar als participants com donar-se d’alta a l’app.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavier Planas, ha volgut destacar “l’oportunitat que tenim amb aquesta eina per posar en valor el comerç de proximitat i fer-lo visible a la ciutadania”, així com que “el mateix teixit comercial pugui aprofitar-se dels seus avantatges per fer-se més competitius i arribar millor als veïns i veïnes”.

‘APROPTEU’

És una APP totalment gratuïta que la Diputació de Barcelona ofereix per a compartir amb tots els municipis de la província. Aquesta va adreçada tant a comerciants, paradistes, qualsevol empresari/a del sector, emprenedors/es com a la mateixa ciutadania; totes i tots en podem ser usuaris.

Ha nascut amb la voluntat de convertir-se en el directori digital de comerços de proximitat de la província de Barcelona, permet cercar qualsevol tipus de comerç o servei; conèixer l’oferta de productes, bonificacions, i promocions, així com establir una comunicació bidireccional entre els comerciants.

Apropteu, disponible per  IOS i Android, aporta eines digitals per tal que els comerços i serveis aconsegueixin ser més competitius amb l’objectiu de dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia; crear una xarxa entre comerciants, empresaris i ciutadania;  buscar la implicació de les associacions de comerciants i dels mateixos ajuntaments i apoderar el sector.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 16:54