La Generalitat de Catalunya treballa en el desplegament de la xarxa de telecomunicacions 5G

Dijous, 18 d'agost de 2022 a les 00:00

Si els veïns i les veïnes detecten incidències en els seus serveis de telecomunicacions, poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons

Durant aquests mesos, la Generalitat de Catalunya està duent a terme el segon dividend digital que alliberarà una banda de freqüències de l’espectre radioelèctric per a permetre el desplegament de les futures xarxes de telecomunicacions 5G. En conseqüència, malauradament, els treballs poden provocar incidències puntuals en els serveis de telecomunicacions (telefonia fixa, telefonia mòbil, banda ampla, televisió digital terrestre, estat de les xarxes de telecomunicacions i altres serveis) arreu del territori català.

En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha signat diversos convenis de col·laboració amb els principals operadors de telecomunicacions per tal d’establir i facilitar la creació de canals de comunicació directes entre les administracions locals i les companyies. Així doncs, si els veïns i les veïnes detecten incidències o un mal funcionament dels seus serveis de telecomunicacions, poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons. Així mateix, es recomana trucar a les companyies a través dels telèfons d’atenció a les persones usuàries per tal de posar en coneixement l’afectació i agilitzar els tràmits per a solucionar-la.

Darrera actualització: 04.10.2022 | 13:25