La mobilitat es veurà afectada al carrer Jaume I per les obres de la depuradora

Divendres, 1 de d’abril de 2022 a les 00:00

Els talls totals o parcials d’aquesta via s’iniciaran el 4 d’abril i duraran fins al 18 de maig

La mobilitat a Sant Llorenç d’Hortons es veurà afectada properament com a conseqüència de les obres de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR). Concretament, a partir del dilluns 4 d’abril i fins al 18 de maig, s’iniciaran els treballs de col·lectors per dins el municipi, que afectaran al carrer Jaume I de la vila. Posteriorment es veuran afectats altres trams, sobre els quals l’Ajuntament encara no disposa d’informació.

Durant aquest termini, la circulació per aquest carrer es veurà interrompuda afectant la mobilitat per dins del municipi. En concret, els talls que s’efectuaran són els següents:

  • Del 4 al 20 d’abril: del carrer Pompeu Fabra al carrer Diputació.
  • Del 21 d’abril al 4 de maig: del carrer Diputació al carrer Valls.
  • Del 5 al 18 de maig: del carrers Valls al camí del Cementiri.

Les obres d’ampliació de la depuradora

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va iniciar el passat divendres 21 de gener les obres per a l’optimització del sistema de sanejament de Sant Llorenç d’Hortons. L’actuació té un cost de 2.523.844,89 euros, i els treballs, que tenen una durada prevista de 10 mesos, s’han adjudicat a les empreses Copisa i Aigües de Catalunya.

El projecte que s’executa permetrà incrementar la capacitat de tractament de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) del municipi, construint-ne una de nova i incrementant i adequant la capacitat de l’actual. També es recollirà l’aigua residual generada al vessant sud-oest de la vila, enviant-la a la nova depuradora i assegurant així el tractament de tota l’aigua residual generada al nucli urbà i la reducció de nutrients.

Darrera actualització: 31.03.2022 | 09:22