La primera fase de les obres del Camí Saludable ja s’està executant

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 00:00

L’objectiu és generar un vial segur per a vianants i ciclistes, dins del foment de les pràctiques saludables entre la població

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons està executant la primera fase de les obres del Camí Saludable, un itinerari de vianants i ciclistes que lligarà el nucli amb els polígons industrials i urbanitzacions disseminades properes. Els treballs els realitza l’empresa Connatura per un import de 129.940 euros, i l’execució es va iniciar el passat 28 de novembre, amb una durada prevista de tres mesos. L’objectiu de la intervenció és enllaçar el carril bici existent -que actualment està reparant la brigada municipal- amb el final del casc urbà (carrer Sant Sadurní).

En aquests moments s’estan realitzant els moviments de terra corresponents al primer àmbit (la que va del nucli del municipi al Polígon industrial Torrentfondo), desbrossant l’espai que ocuparà l'àmbit 2 (la que fa referència al polígon industrial Torrentfondo), i replantejant alhora la zona d’estada, que serà un nou espai urbà on els vianants podran descansar (i que està situat entre ambdós àmbits).

S’actua sobre dos trams de la via

D’una banda, s’intervé en el tram comprès entre l’accés al polígon del Torrentfondo i el carrer Sant Sadurní, d’uns 225 metres de llarg aproximadament. I per l’altra, s’actua al tram associat al polígon industrial del Torrentfondo, entre l’accés al polígon del Torrentofondo i el carril bici existent, al costat de la nau de l’empresa Liberduplex, d’uns 227 metres de longitud.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Planas, ha assenyalat que aquestes obres “es realitzen amb l’objectiu de generar un vial segur per a vianants i ciclistes amb la finalitat de fomentar les pràctiques saludables entre la població”, i ha afegit que “s’ha plantejat l’itinerari de forma que quedi el més integrat possible amb l’entorn”.

Darrera actualització: 22.12.2021 | 13:19