La sala del gimnàs municipal i les activitats dirigides, tancats el que resta de temporada

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:00

El poliesportiu romandrà tancat excepte per a les entitats que hauran de fer reserva prèvia i complir les normes de seguretat sanitària

Reunits en Junta de Govern, després de debatre les diferents possibilitats i requeriments derivats de la pandèmia de Covid-19 hem decidit mantenir tancats, el que resta de temporada, la sala del gimnàs municipal, així com no reprendre les activitats dirigides i, per tant, la sala taronja del poliesportiu.
Aquesta decisió ha estat estudiada i meditada ponderant en primer lloc la salut dels usuaris i els personal i atenent al principi de prudència per tal de prevenir la propagació de la pandèmia. També s’han tingut en compte totes les recomanacions i protocols de realització d’esport en espais tancats.
El poliesportiu romandrà tancat excepte per les entitats esportives que, mitjançant reserva prèvia i complint les normes de seguretat sanitària obligatòries, en puguin fer ús durant el que queda de juny i juliol.
Confiem que la situació de la pandèmia millori i treballem ja per la propera temporada poder incorporar-nos amb totes les garanties i amb la màxima oferta esportiva

Darrera actualització: 26.06.2020 | 10:13