L’Ajuntament inaugura aquest divendres el Centre Cultural Joana Raspall

Dimecres, 15 de desembre de 2021 a les 00:00

L’equipament està concebut per a usos culturals i socials, i el seu model de funcionament autònom serà pioner a Catalunya

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons inaugurarà aquest divendres a les 18:30 hores el Centre Cultural Joana Raspall, situat al carrer Generalitat número 47. Es tracta d’un equipament enfocat a acollir activitats culturals i socials, i dirigit als usos tant de les entitats de la vila com a persones a títol individual.

El Centre Cultural Joana Raspall ha estat concebut per funcionar de manera autònoma, és a dir, sense la necessitat que personal de l’ajuntament gestioni el seu dia a dia o hagi d’obrir i tancar les portes (l’accés al recinte s’efectuarà a través d’un Codi QR sol·licitat a l’Ajuntament). El nou espai municipal estarà vigilat 24 hores al dia per un sistema de càmeres i tota la seguretat del recinte estarà automatitzada. Aquest disseny innovador i model de gestió el converteix en un centre pioner i singular al país.

L’equipament disposa d’una sala d’estudi, espais oberts amb taules rodones per a reunions o trobades, una sala d'actes amb capacitat per 50 persones i equipada per acollir tot tipus d’actes, entre d’altres espais. A més, el centre esdevindrà biblioaccés ja que el bibliobús aparcarà a partir d’ara just al costat del Joana Raspall, ampliant el ventall d'opcions que ofereix aquest servei de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament convida tota la població a assistir a l’acte d’inauguració d’aquest divendres 17 de desembre. L’esdeveniment comptarà amb les intervencions de la gerent de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Marta Cano; el President delegat de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons; el regidor de Cultura, Jaume Julibert, i l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer.

Darrera actualització: 15.12.2021 | 08:18