L’Ajuntament reparteix bosses de cotó reciclat als veïns i veïnes per fomentar el comerç local

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 00:00

El consistori també ha lliurat el calendari de l’any 2022

La Regidoria de Promoció Econòmica ha engegat, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona, una campanya per fomentar el comerç local. És per aquest motiu que, coincidint amb l’època de l’any de més consum, aquesta setmana s’ha repartit a les llars dels hortonencs i hortonenques una bossa de cotó reciclat, amb l’objectiu que s’empleni comprant als establiments, comerços i artesans de Sant Llorenç d’Hortons.

Juntament amb aquesta bossa, el consistori també ha lliurat als veïns i veïnes el calendari de l’any 2022, que és a punt de començar. “Estima sempre, riu cada dia, viu cada moment”, és la frase que s’hi pot llegir a l’almanac, que recull les festes nacionals i locals.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavier Planas, ha aprofitat l’ocasió per insistir en “la importància cabdal que té comprar als comerços de la vila”, i ha parlat de l’aplicació de mòbil APROPTEU, que ofereix la Gerència de serveis de comerç de la Diputació de Barcelona de manera totalment gratuïta, tant per als comerços, com per als consumidors.

Planas ha recordat que “als comerços els serveix per donar-se a conèixer davant de tota la ciutadania de Sant Llorenç d’Hortons i de tots els municipis de la província de Barcelona; i als consumidors els ajuda a conèixer millor l’oferta comercial que hi ha en el seu municipi”.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 18:16