L’Ajuntament trasllada a Salut el seu malestar per la previsió de servei al CAP de Sant Llorenç d’Hortons durant l’estiu

Dilluns, 31 de juliol de 2023 a les 08:00

El centre mèdic romandrà tancat del 7 al 21 d’agost; mentre que del 22 d’agost a l’1 de setembre només es prestarà el servei d’infermeria assistencial. 

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat recentment a l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons de quina és la previsió de servei al Centre d’Atenció Primària (CAP) del municipi per aquest estiu

Així, el Departament de Salut ha establert les següents mesures relatives al CAP de Sant Llorenç d’Hortons:

  • El centre romandrà tancat des del 7 fins al 21 d’agost.
  • Mentrestant, del 22 d’agost a l’1 de setembre al CAP de Sant Llorenç d’Hortons només es prestarà el servei d’infermeria assistencial en horari de 08 a 14 h. 
  • D’altra banda, durant aquest període el servei de pediatria estarà ubicat al municipi de Sant Esteve Sesrovires o Gelida en horari assistencial, de 08 a 14 h.
  • Fora d’aquests horaris, els veïns i veïnes de Sant Llorenç d’Hortons que ho requereixin poden adreçar-se a l’Ambulatori CUAP de Sant Andreu de la Barca (obert les 24 hores del dia), a l’Hospital de Martorell, o trucar al telèfon 061.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons -encapçalat per l’alcalde, Jordi Catalan, i per la regidora de Sanitat, Anaïs Boldú- va mantenir el passat 12 de juliol una reunió amb la nova direcció de l’EAP Martorell Rural per a traslladar el seu malestar i inconformitat amb aquesta previsió assistencial al municipi durant l’estiu i reclamar una millora del servei d’atenció primària per a garantir a la població una prestació òptima d’aquest servei bàsic.

Anaïs Boldú, regidora de Sanitat, explica que “des de l’Ajuntament, conjuntament amb l’Institut Català de la Salut, estem treballant per garantir l’accés de tots els veïns i veïnes a una assistència mèdica de qualitat”.

Finalment, l’Ajuntament recorda a tots els veïns i veïnes que en cas de no rebre una atenció adequada poden presentar una queixa presencialment al CAP; o de forma telemàtica al web www.gencat.cat, en la bústia de contacte que trobareu en aquest enllaç. Si teniu qualsevol dificultat per a presentar la queixa telemàtica, durant el període en que el CAP estarà tancat podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons, on us ajudaran a fer el tràmit.
 

Darrera actualització: 28.07.2023 | 18:08