L’Aplec Sardanista torna a la normalitat i se celebrarà el 18 de juny

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

Es farà també el tradicional sopar de germanor, que constarà de mongetes amb botifarra i cansalada, amanida, postres, pa, vi i cafè

Enguany torna l’Aplec Sardanista en el seu format tradicional, el que no passava des de l’any 2019. Organitzat pel Grup Sardanista Petúnies i Gladiols, tindrà lloc el dissabte 18 de juny a la Plaça de l’U d’Octubre -i, en cas de pluja, al Poliesportiu-. Com és habitual, l’endemà de l’Aplec se celebra el Dia Universal de la Sardana, pensat per crear un sentiment de germanor i unitat entre tots els sardanistes.

La Confederació Sardanista de Catalunya ha proposat aquest any la sardana ‘Montjoliu’ perquè aquest cap de setmana sigui interpretada en totes les audicions. És del compositor Manuel Oltra, de qui aquest any es commemora el centenari del naixement. Està programat que sigui interpretada a Sant Llorenç d’Hortons el dissabte a partir de les 22:30 hores.

Programa d’actes

L’Aplec Sardanista començarà el dissabte 18 de juny a les 18 hores amb un concurs de colles improvisades. A les 21 hores tindrà lloc el tradicional sopar de germanor. Finalment, a les 22:30 hi haurà de nou sardanes, acompanyades de coca i cava.

El sopar de germanor constarà de mongetes amb botifarra i cansalada, amanida, postres, pa, vi i cafè, amb un preu per persona de 10 euros. La venda de tiquets es farà, al comptat,  a l’Estanc Tardà i al Forn Camilo (antic Forn Serra). També es pot fer la reserva de tiquets trucant a aquests números de telèfon:

  • Magadalena Tortajada: 618 43 64 51
  • Mercè de Lamo: 676 74 55 39

Exposició de Puntes de Coixí

Coincidint amb l’Aplec Sardanista, el mateix dissabte 18 de juny es podrà veure a  la Sala Taronja del Poliesportiu l’exposició de Puntes de Coixí, a càrrec de les Puntaires de Sant Llorenç.  Es podrà visitar durant tot el dia a partir de les 11:30 hores, i és gratuïta.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 11:06