L’entitat sardanista ‘Petúnies i Gladiols’ es mou pel territori

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 00:00

Els membres de l’associació han anat al Concert de Nadal d’Olesa de Montserrat i han assistit també a l’espectacle ‘Mar i Muntanya’ a l’Hospitalet de Llobregat

L’entitat sardanista de Sant Llorenç d’Hortons ‘Petúnies i Gladiols’ es mou per Catalunya i, en aquesta ocasió, ha assistit al Concert de Nadal que la Cobla Vila d’Olesa, sota la direcció de Francesc Gregori, va oferir el passat diumenge 8 de desembre a les 18 hores al Casal d’Olesa.

El programa va ser variat i va incloure, entre d’altres, sardanes dedicades a Olesa així com també nadales. Durant la mitja part, el president d’Olesa Sardanista, Pere Salvador; la vicepresidenta de la Confederació Sardanista de Catalunya, Nuri Escudé; i l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, van fer entrega de les insígnies de plata als socis i sòcies de l’entitat amb 25 anys d’antiguitat.

Però ‘Petúnies i Gladiols’ s’ha mogut més, i aquest diumenge 12 de desembre ha assistit a l’espectacle ‘Mar i Muntanya’, a l’Hospitalet de Llobregat. El concert ha comptat amb la participació de la cobla ‘La Principal de la Bisbal’, sota la direcció de Francesc Cassú, i també hi ha participat la soprano Esther Buqueras.

Aquest acte ha tingut lloc a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat, i ha servit per celebrar els 25 anys de concerts de sardanes i música per cobla en aquest recinte.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 10:33