Les inscripcions per a l’esquiada jove d’enguany ja estan obertes

Dimecres, 2 de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons subvenciona una part del preu, de manera que l’import que hauran de pagar els i les joves del municipi és de 45 euros

Les inscripcions per participar a l’esquiada jove d’enguany ja estan obertes, i es tancaran el 10 de febrer. La sortida, pensada per joves nascuts entre el 1993 i el 2009, tindrà lloc el dilluns 28 de febrer -aprofitant que als instituts és festiu-, i el preu total per persona és de 45 euros. Aquest import inclou el lloguer del material d’esquí, el forfait, l’assegurança i el transport fins a les pistes. L’activitat es realitzarà a l’estació d’esquí de La Molina.

El preu real de la sortida seria de 60 euros per persona, però l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons subvenciona una part de l’import als i a les joves al municipi per tal que l’import final (45 euros) sigui més assequible per a tots aquells joves que s’hi vulguin apuntar. El preu pels que no siguin de la vila serà de 60 euros.

Tothom qui vulgui participar a l’activitat haurà de portar: esmorzar i dinar, guants d’esquí, ulleres de sol i crema solar. D’altra banda, els i les joves que no hagin esquiat mai hauran de pagar 15 euros obligatòriament per 2 hores de classe amb un monitor. S’informarà dels horaris de sortida quan es tanquin les inscripcions.

L’esquiada jove està organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès conjuntament amb el Servei de Joventut de Sant Llorenç d’Hortons i hi participen, a banda de la nostra vila, altres municipis de la comarca: La Granada, Sant Martí Sarroca, Pla del Penedès, Puigdàlber, Castellví de la Marca, Pacs, Torrelles de Foix, Torrelavit, Subirats, Sant Quintí de Mediona, Vilafranca, Sant Pere Riudebitlles, Mediona i Olèrdola.

Les inscripcions es poden realitzar fent clic aquí.

Darrera actualització: 02.02.2022 | 18:25