L’hortonenca Isabel Fuentes guanya, per tercera vegada, el concurs del cartell de la Diada

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 00:00

L’hortonenca Isabel Fuentes va ser la guanyadora del 8è concurs, organitzat per la Comissió 11 de Setembre (C11S), per triar la imatge del cartell de la Diada Nacional de Catalunya que anunciarà els actes que es portaran a terme a Sant Llorenç d’Hortons. Aquesta és la tercera ocasió que l’artista aconsegueix aquest guardó. En el 2014 va guanyar per primera vegada el concurs i l’any passat ho va fer per segon cop. El jurat va escollir una de les tres obres que Fuentes que havia presentat enguany, ja que va considerar que reflectia força bé la grisor del moment polític actual.

El 13 de juliol va tenir lloc, a la Sala de Plens de l’ajuntament, el lliurament de premis. L’acte va ser presentat per Maite Casanovas, membre de la Comissió 11 de Setembre que va destacar que el nombre de participants havia estat superior al dels darrers anys, ja que es va comptar amb propostes de tres veïnes que no s'havien presentat mai al concurs.

L’alcalde, Jordi Ferrer, i el regidor de Cultura, Jaume Julibert, van lliurar a la guanyadora i a les participants diversos obsequis. Per a cloure l’acte, els/les assistents van compartir un petit refrigeri.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 09:55

Imatges

Imatge de les participants