Nova sessió informativa del Pla Territorial del Penedès

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 00:00

El dijous 5 de novembre es realitza el seminari amb experts de model econòmic i productiu

En el marc del procés participatiu del Pla Territorial Parcial del Penedès els dijous 5 de novembre i 12 de novembre a les 18h tindran lloc les dues sessions previstes per a debatre sobre les propostes del Pla  amb relació al model econòmic. Per aquest motiu us volem convidar a participar i demanem la vostra col·laboració per a fer arribar la informació a aquelles persones o col·lectius que puguin estar interessats.

 Programa de les sessions i enllaç a la inscripció

 5 de novembre de 18 a 19:30 h. Seminari amb experts- model econòmic i productiu (inscripció)

Jordi Carbonell. Sub-direcció General d'Inversió Industrial
Eduard Brull. Federació d’Empresaris del Gran Penedès
Joan Mateu. Unió empresarial de l’Anoia
Damià Deas. Associació d'Elaboradors de Cava

  • 12 de novembre de 18 a 20:30h. Sessió deliberativa - El model econòmic i productiu, els polígons d'activitat econòmica, el model turístic (inscripció)

L’objectiu d’aquestes sessions és debatre i recollir les aportacions dels participants sobre les propostes del Pla. La sessió deliberativa del dia 12 es realitzarà en grups de 10 persones i es facilitarà als participants un seguit de preguntes que permetin estructurar el debat en tres eixos temàtics. Atesa l’excepcionalitat motivada per les mesures adoptades de contenció del virus Covid-19, la sessió es durà a terme de manera telemàtica i s’utilitzarà la plataforma ZOOM.   

  

Darrera actualització: 23.11.2020 | 01:10