Obert el període de noves inscripcions a l’Escola de Música de l’Alt Penedès

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 16:00

L’EMAP ofereix formació musical a partir de 3 anys i fins a joves i adults, així com un ventall de 16 instruments, al qual s’hi afegeix aquest any el Cant

El termini per a presentar sol·licituds de noves inscripcions a l’Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP) ja està obert, i finalitzarà el dimecres 15 de juny. L’oferta, que s’estén a 21 municipis, s’articula en diferents aules que tenen com a seu les escoles de primària o centres cívics cedits pels ajuntaments col·laboradors. Les sol·licituds es poden presentar a través de la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

L’EMAP ofereix formació musical a partir de 3 anys i fins a joves i adults, així com un ventall de 16 instruments, al qual s’hi afegeix el Cant per al curs 22-23; conjunts vocals per a infants, joves i adults, conjunts instrumentals, orquestra, combos i llenguatge musical.

Per a inscriure’s a l’EMAP, és imprescindible estar empadronat en un municipi amb conveni, entre els quals hi ha Sant Llorenç d’Hortons, i també Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Cabrera d’Anoia, Font-rubí, la Granada, Mediona, Pacs del Penedès, El Pla del Penedès, Puigdàlber, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls, Sant Cugat Sesgarrigues, Santa Margarida i els Monjos, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix i Vilobí del Penedès.

Més informació: emap@ccapenedes / www.emap.cat

Darrera actualització: 02.06.2022 | 16:07