Oferta formativa de l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona

Dilluns, 24 d'agost de 2020 a les 00:00

La matrícula, en format online, es preveu del 14 al 25 de setembre

Des de l'Area de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona treballem des de diferents àmbits per afavorir la inclusió i l'apoderament de tota la ciutadania, un dels nostres recursos és l'Escola de la Dona, centre de formació de persones adultes no reglat, adreçat a tota la ciutadania, amb l'objectiu de promoure la capacitació de les persones a través de la formació, en especial de les dones, incorporant la perspectiva de gènere en la seva activitat i objectius.

Davant la situació sociosanitària actual, l'escola ha adaptat la seva oferta formativa per al curs 2020-21 amb una proposta de cursos online per a tots els seus àmbits acadèmics: art i creació, moda, llengües i humanitats, cuina i tecnologies.

S'han programat una setantena de matèries que poden ser útils per ampliar la formació i els coneixements de l'alumnat, tant com a aprenentatge personal com també amb aprenentatges útils en el camp de l'ocupabilitat i la inserció.

Com a professionals dels serveis d'igualtat, de ciutadania i de benestar social, us fem extensiu aquest recurs a fi que el pogueu tenir present i fer-ne difusió entre els i les vostres usuàris preveient que pot ser del seu d'interès. En aquest sentit, l'Escola també té establertes per a la seva matrícula diversos descomptes i exempcions amb l'objectiu de facilitar l'accés a la ciutadania en situació vulnerable.

Podeu consultar l'oferta de cursos a la web de l'Escola de la Dona, on trobareu tota la informació necessària. La matrícula, en format online, es preveu del 14 al 25 de setembre.

Darrera actualització: 24.08.2020 | 14:04