Pagar menys en els subministraments d’aigua, llum i gas

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 00:00

L’Oficina Comarcal de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una conferència informativa sobre l’estalvi energètic a la llar. L'acte és públic i gratuït, i es farà a la sala d’actes d'aquest organisme, el 18 de juny, a les 10:30 hores. La xerrada titulada ‘T'ajudem a pagar menys en els teus subministraments’ la impartiran Mònica Caballero, tècnica de l’Oficina Comarcal de Consum, i Judit Font, tècnica dels Serveis Socials del Consell Comarcal.

En aquesta xerrada s’explicarà com entendre les factures d’aigua, llum i gas; el tipus de tarifes existents actualment en el mercat per a persones o famílies vulnerables; consells per estalviar energia i, en definitiva, com pagar menys en les factures d’aquests subministraments bàsics.

Es recomana a les persones que hi assisteixin que portin còpia de les factures domèstiques dels subministraments, per poder posar en pràctica el que s’exposarà a la xerrada.

Per a més informació, cal contactar amb l’Oficina Comarcal de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (C/ d’Hermenegild Clascar- 1-3, Vilafranca del Penedès, Tel. 93 890 00 00 – Mail: consum@ccapenedes.cat).

Darrera actualització: 11.06.2019 | 12:47