Participa al Ral·li fotogràfic pels carrers de Sant Llorenç d’Hortons!

Dilluns, 7 de febrer de 2022 a les 00:00

L’activitat s’adreça a joves de 12 a 25 anys i els premis seran un diploma commemoratiu i un val de 25 euros per gastar a l’Abacus

Ja es pot participar al ral·li fotogràfic pels carrers de Sant Llorenç d’Hortons, i conèixer així tots els racons del municipi. L’activitat s’adreça a joves de 12 a 25 anys que vulguin passar una estona divertida, sense inscripcions prèvies i acompanyats de qui decideixin.

Per participar-hi cal enviar una ‘selfie’ des d’aquests 7 racons amagats del poble:

Un cop fetes les 7 fotos, s’han d’enviar al WhatsApp 628 264 482 i automàticament ja s’haurà participat al ral·li hortonenc.

El dijous 3 de febrer va començar el termini per participar en el concurs, que acabarà el dimarts 22 de febrer, amb la publicació de les participacions i l’inici del període de votació. El dijous 24 de febrer el jurat realitzarà l’avaluació i emetrà el veredicte final de les dues categories (concursant més ràpid i el més original).

El sistema de puntuació consta de dues categories:

  1. Categoria “Flash”: un cop tancat el termini de participació, des de Cal Jove es farà un recull de totes les fotos i de les dates i hores d’enviament per tal de valorar qui ha trobat els llocs més ràpid.
  2. Categoria “Original”: quan es tanqui el termini de participació, des de Cal Jove es recolliran totes les fotos enviades i es presentaran davant d’un jurat format per: el dinamitzador de Cal Jove, la dinamitzadora de l’aula d’estudi i la regidoria de Joventut. Serà aquest jurat qui escollirà el concursant més original.

El premi del concurs és un val de 25€ per gastar a l’Abacus i un diploma commemoratiu, per als guanyadors/es de les dues categories.

Darrera actualització: 07.02.2022 | 10:13