Primer concurs de pessebres amb materials reciclats

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

Els interessats poden enviar un WhatsApp amb les ades al 676 782 643 o enviant un correu amb dades i telèfon a pessebresdesantjoansamora@gmail.com

La comissió de la cavalcada de Sant Joan Samora ha organitzar el primer concurst amb materials reciclats.
Els nostres infants necessiten incrementar la consciència vers el reciclatge. Per aquest motiu organitzem el 1er CONCURS DE PESSEBRES AMB MATERIALS RECICLATS PER A INFANTS ENTRE 4 I 16 ANYS. Nens i nenes convidats a participar: Tots els nens i nenes que hi vulguin participar (prioritzem l’entorn de Sant Joan Samora, és a dir, els municipis de Sant Llorenç d’Hortons, Masquefa, Sant Esteve Sesrovires, Martorell, Castellví de Rosanes i Gelida)

Segments d'edat:
     de 4 a 6 anys
     de 7 a 9 anys
     de 10 a 11 anys
     de 12 a 16 anys

Materials: Els pessebres s’hauran de fer amb materials reciclats. Apart de treballar per la sostenibilitat aquest fet aguditzarà la creativitat dels nostres joves i infants. 
Il·luminació: Els pessebres podran portar il·luminació pròpia amb piles. El porta-piles i l’interruptor s’hauran de col·locar enganxat darrere al pessebre facilitant així la seva connexió i desconnexió a través del seu interruptor. Les piles que es facin servir hauran de ser noves per garantir que el llums funcionen durant tots els dies de l’exposició. Recordeu portar les piles un cop exhaurides als contenidor de reciclatge de piles més proper a casa vostra. 
KIT per a la realització del pessebre EL KIT per a la realització del pessebre està fet amb material reciclat (cartró i fusta). El KIT s’entregarà al local LA SALA de Sant Joan Samora (Carrer de les Flors, núm. 17) els propers dissabtes 20 i 27 de novembre de 18 a 21h. 
Recepció de pessebres: Els pessebres ja finalitzats es rebran a LA SALA de Sant Joan Samora el divendres 17 de desembre de 18 a 21h. 
Exposició de pessebres: Els pessebres s’exposaran a LA SALA de Sant Joan Samora els dies 19 al 23 de desembre als horaris següents:
Dilluns 20 de desembre de 18 a 21 h
Dimarts 21 de desembres de 18 a 21 h
Dimecres 22 de desembre de 18 a 21 h

L’exposició de pessebres estarà oberta a tot el públic. Les persones que vulguin visitar l’exposició faran un donatiu de 2€ amb dret a una consumició a LA SALA i a descomptes dels patrocinadors (entre 6€ i fins a 15€ de descompte segons la seva compra amb validesa fins el 5 de gener de 2022).  
L’exposició de pessebres estarà oberta a tot el públic. Les persones que vulguin visitar l’exposició faran un donatiu de 2€ amb dret a una consumició a LA SALA i a descomptes dels patrocinadors (entre 6€ i fins a 15€ de descompte segons la seva compra amb validesa fins el 5 de gener de 2022).  
Guardons: Es premiarà el millor pessebre realitzat amb material reciclat per cada un dels quatre segments d’edat. 
Lliurament de premis: L’entrega de premis es realitzarà a LA SALA de Sant Joan Samora el dia 5 de gener durant la recepció de Ses Majestats els Reis d’Orient. En cas de no poder assistir, es concertarà una entrega privada dels premis els dies 8 i 9 de gener.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 10:51