Procés participatiu reforma passeig Marimon Llança i Mossèn Comerma

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 00:00

Podeu participar-hi des del 16 de desembre fins el 8 de gener de 2021 entre d'altres responen en aquest enllaç https://forms.gle/dYvqgxdu5xeNdQ5T7
 

Des de l’Ajuntament us presentem la proposta de connexió del carrer Major amb les places Marimon Llança i Mossèn Comerma. Aquest projecte comportarà l’actuació en un espai de 4.400 metres quadrats.
L’actuació suposarà un canvi important, tal com ho va suposar el carrer Major, en el dibuix i la definició d’espais del nostre municipi. És per això que des de l’equip de govern de SantLlorenç d’Hortons iniciem des d’avui dimecres 16 de desembre i fins el 8 de gener de 2021 un procés de participació per tal que tota la ciutadania que ho vulgui pugui dir-hi la seva.
El procés de participació es pot realitzar mitjançant el web de l’Ajuntament on teniu aquest vídeo amb el qual podeu veure com és el projecte i respondre el formulari web que teniu en aquest enllaç: https://forms.gle/dYvqgxdu5xeNdQ5T7
També hi podeu participar a través de l’OAC, trucant telefònicament o deixant-hi la butlleta que conté el la publicació que hem distribuït als domicilis del poble.

Darrera actualització: 16.12.2020 | 00:00