Rosa Maria Bosch nova Jutgessa de Pau suplent al municipi.

Dimarts, 12 de març de 2024 a les 00:00

L’11 de març la Sra. Rosa Maria Bosch va prendre possessió davant de l’Alcalde Jordi Catalan del càrrec de Jutge de Pau Suplent a Sant Llorenç d’Hortons per una duració de 4 anys.

Després de que l’actual Jutge de Pau, el Sr. Pere Martorell, passés a ser el Jutge de Pau titular del municipi, la plaça de Jutge de Pau Suplent va quedar vacant  i es va  fer el procés de convocatòria. Es va presentar la Rosa Maria Bosch i va ser escollida pel Ple  de l’Ajuntament de data 24 de novembre de 2023, es va enviar al Tribunal Superior de Justícia, i la Sala del Tribunal Superior va acordar que prengués possessió del càrrec , i aquesta va fer el jurament del càrrec al Decanat de Vilafranca del Penedès.

La secretaria o Lletrada com s’anomenen ara ve el dimecres al matí  i donen compliment als diferents Exhorts que es reben d’altres Jutjats d’Instrucció, com poden ser entrega sentencies, citacions etc. I per altra banda hi ha el Registre Civil, que en aquest cas està a l’ajuntament i ho gestiona personal de l’ajuntament , algunes de les tasques són:

Inscripció naixements, defuncions, casaments , elaboració dels expedients de casament civil, traduccions dels noms i cognoms, inscripcions marginals: de divorci, poders,  canvis de nacionalitat, canvis de filiacions, certificats de totes les inscripcions etc.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 10:13