Sant Joan Samora es prepara per a viure la Festa Major 2022

Dijous, 18 d'agost de 2022 a les 00:00

Els dies 26, 27 i 28 d’agost, es programaran diverses propostes com activitats gastronòmiques, jocs infantils, una representació teatral, concerts i molt més

El pròxim divendres 26 d’agost, Sant Joan Samora donarà el tret de sortida a la Festa Major 2022. Les propostes s'iniciaran a les 21 hores amb la vint-i-cinquena mostra de la nostra cuina d’ara i sempre. El sopar estarà acompanyat per vins Font de la Gauxa i s’oferirà aigua a càrrec de l’organització. Així mateix, totes les persones participants s’emportaran un obsequi de la vetllada.

L’endemà, dissabte 27 d’agost, a les 10.30 hores, començaran els jocs familiars amb activitats per a totes les edats. En concret, de 0 a 3 anys, es farà una dinàmica d’experimentació amb l’entorn, de 4 a 9 anys, s’organitzarà una gimcana familiar i a partir dels 10 anys, s’impulsarà una gimcana popular. A la tarda, a les 18 hores, hi haurà una degustació de vins a càrrec de l’enòloga Maria Assumpta Mateos i amb la col·laboració de l’Agro Eco Samora, el celler Finca Parera, vins El Cep, la bodega Sant Joannes, el celler Alvaro Gonzalez i Lucy Chilvers. Les persones que vulguin participar-hi hauran de reservar prèviament la plaça trucant al 647 10 71 70 (Vero). El preu de la plaça serà de 5 euros. De la mateixa manera, hi haurà dos tallers per a totes les edats: el primer serà de pintada de samarretes, on caldrà portar una samarreta blanca, i el segon serà per a pintar la festa, on s’empraran diverses tècniques. Al vespre, a les 21 hores, s’organitzarà un sopar de germanor. Així doncs, els veïns i les veïnes hauran de portar el seu menjar i l’organització oferirà vi i aigua. Tot seguit, es representarà l’obra de teatre ‘Criatures’ a càrrec de la companyia teatral Ull de Bou. Les persones que vulguin assistir-hi hauran de comprar prèviament l’entrada trucant al 654 35 54 20 (Mònica) o al 670 78 75 56 (Ana). El preu de l’entrada serà de 12 euros. A continuació, a les 00 hores, el públic vibrarà amb els ritmes d’Alricokoco.

El diumenge 28 d’agost, a les 9.15 hores, les propostes continuaran amb l’ofici de Festa Major a l’Ermita de Sant Joan Samora. A les 11 hores, hi haurà activitats per a totes les edats: mural fet amb pessics de fang, festa de l’escuma i jocs d’aigua. Tot seguit, a les 12 hores, s’organitzarà un vermut popular i a les 17 hores, s’impulsarà l'actuació musical d'Els Aviadors Anglesos. A les 18 hores, es farà la plantada dels gegants de Sant Joan Samora i la trepitjada de raïm.

Des de la comissió de festes de Sant Joan Samora, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons, s’agraeix la col·laboració dels veïns i de les veïnes i es convida a tots i a totes a gaudir d’uns dies per al record.

Darrera actualització: 18.08.2022 | 16:26