Sant Llorenç d’Hortons inaugurarà el Camí Saludable el dissabte 19 de març

Dimarts, 15 de de març de 2022 a les 00:00

Es tracta d’un itinerari de vianants i ciclistes que lliga el nucli amb els polígons industrials i urbanitzacions disseminades properes

L’Ajuntament inaugurarà el Camí Saludable de Sant Llorenç d’Hortons el proper dissabte 19 de març. L’acte tindrà lloc a les 11 hores i començarà a l’inici del mateix vial (carretera de Gelida amb cantonada carrer Sant Sadurní). Tots els assistents caminaran fins arribar a la zona de descans del camí on es realitzaran els parlaments. Hi intervindrà en primer lloc el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Planas, i seguidament l’alcalde, Jordi Ferrer, que clourà l’acte.

El consistori ha convidat a tots els alcaldes i alcaldesses de l’Alt Penedès, al President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (CCAP), al President de la Mancomunitat Penedès-Garraf, a les empreses que han intervingut en l’obra, i a la brigada i l’arquitecta municipal.

El Camí Saludable és un itinerari de vianants i ciclistes que lligarà el nucli amb els polígons industrials i urbanitzacions disseminades properes, i té una longitud aproximada de 825 metres. Els treballs els ha realitzat l’empresa Connatura per un import de 129.940 euros, i l’execució es va iniciar el 28 de novembre.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Planas, ha convidat a tots els veïns i veïnes del municipi a assistir a l’acte d’inauguració i ha constatat que “el nou espai és un vial segur per a vianants i ciclistes” i que, a més, “té la finalitat de fomentar les pràctiques saludables entre la població”.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 09:24