Sant Llorenç d’Hortons ja ho té tot a punt per commemorar el 8-M, Dia Internacional de la Dona

Dimarts, 1 de de març de 2022 a les 14:00

El 5, 6, 8 i 13 de març tindran lloc diversos actes al municipi en commemoració al 8 de març

El proper 8 de març se celebra arreu del món el Dia Internacional de la Dona. I un any més l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons es bolcarà en la commemoració d’aquesta jornada amb l’organització de diverses activitats, que començaran el dissabte 5 de març i acabaran el mateix dia 8.

El cicle d’actes arrencarà el dissabte 5 de març a les 19 hores al Centre Cultural Joana Raspall amb una xerrada fotogràfica a càrrec de Carme Huerta que portarà títol ‘Teixidores d’igualtats’. L’activitat es reprendrà el diumenge, dia 6 de març, a les 18 hores al Poliesportiu amb l’espectacle de dansa i percussió ‘Diez lugares’, a càrrec del col·lectiu ‘Vértice’, una actuació construïda a base de sons i el  moviment dels cossos dels ballarins. Una hora després, a les 19 hores, hi haurà monòlegs i cançons a càrrec de ‘El Sobrino del Diablo’. Les seves cançons beuen de molts estils diferents -com el blues, el bluegrass, el rock, el heavy metal, el reggae o el folk-. A més, les seves lletres parlen de temes quotidians, polítics, socials o fantàstics, sempre amb un punt humorístic i satíric, i barrejant moltes referències culturals. L’espectacle també tindrà lloc al Poliesportiu i serà gratuït.

El dimarts 8 de març tindrà lloc un col·loqui maridat amb vi, on es parlarà de ciències de la terra i enginyeries. Aquest acte es farà a les 19 hores a La Sala, i hi participaran: Mariona Morral, vinyerona; Elena Condomines, enginyera biomèdica; Raquel Rodríguez, professora de tecnologia; Jordi Claramunt, especialista en TIC; Lucy Chilvers, productora de vi i emprenedora, i Rubén Parera, enginyer agrònom.

I el dia 13 es tancaran els actes de commemoració del 8-M amb la ‘VIII CACO, Camina o corre’, la Cursa de la Dona. Es tracta d’una cursa popular de 5 km per a totes les edats, i sense cronometratge ni classificacions -exceptuant les tres primeres classificades-. El recorregut es pot fer caminant o corrent, i un 20% es farà per asfalt i el 80% restant per camins rurals. Les inscripcions es poden fer fent clic aquí.

Darrera actualització: 01.03.2022 | 17:13