Sant Llorenç d’Hortons organitza un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

Dilluns, 26 de desembre de 2022 a les 00:00

Es tracta d’un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. Les sessions començaran el 20 de gener al Centre Cultural Joana Raspall, de 15.30 a 17 h.

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons i la Diputació de Barcelona -amb la col·laboració de l’Associació Benestar i Desenvolupament- posaran en marxa conjuntament al municipi un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM).

El GSAM és un espai de relació, de suport emocional i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No és, en cap cas, un curs de formació i els seus objectius són evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Així, les persones que hi participin s’han de comprometre a compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella, i a assistir a totes les sessions. En aquest sentit, es disposarà de l’ajut d'un/a psicòleg/a i el grup tindrà una durada de 10 sessions d’una hora i mitja. L’inici està previst pel pròxim 20 de gener al Centre Cultural Joana Raspall, en horari de 15.30 a 17 h.

Les persones interessades en apuntar-s’hi poden enviar un correu electrònic a l’adreça st.llorens@ajhortons.cat o trucar al telèfon 93 771 60 00. Per a més informació sobre el GSAM podeu consultar aquest enllaç.
 

Darrera actualització: 27.12.2022 | 10:47