Sant Llorenç d'Hortons tornarà a acollir un nou concert dins el Barnasants 2020

Divendres, 17 de gener de 2020 a les 00:00

El 4 d'abril, Montse Castellà actuarà a la nostra població

El Festival Barnasants 2020 - 25 anys de cançó d'autor, tornarà a estar present a Sant Llorenç d'Hortons. A l'inici de l'any, una edició més del festival de la paraula cantada, una nova cita amb la cançó d'autor, entesa en el sentit més ampli. 25 anys fent de la cultura una eina de reflexió i transformació social. Concerts especials, estrenes d'artistes catalans i de fora, presentacions de disc, grans noms de la cançó i artistes emergents. Barnasants posa l'altaveu a la cultura i la cançó entre el 24 de gener i el 18 d'abril i Sant Llorenç d'Hortons torna a ser-ne protagonista dins dels concerts que es fan a la Vegueria Penedès. 
​Montse Castellà actuarà el dissabte 4 d'Abril a Sant Llorenç d'Hortons. Després d’haver col·laborat amb Joan Baez, Paco Ibáñez i Txarango i amb més de vint anys als escenaris i quatre discos a la butxaca, Castellà continua defensant que l’alegria quant més s’utilitza, molt menys es gasta i amb aquest esperit la cantautora i activista tortosina ofereix un concert antològic en el que, en format acústic i usant la cançó com a eina de transformació social, repassa les millors cançons del seu repertori, carregat de lluita, optimisme i sensibilitat. Perquè no sempre es pot guanyar però no totes les derrotes són irreversibles i perquè, si fem camí, la vida mai no abandona el valents.
Ahir, el la presentació del Barnasants a la vegueria del Penedès, el regidor de Cultura de Sant Llorenç d'Hortons, Jaume Julibert, va posar de relleu aquest espai, el Penedès, dins de la programació del festival. 

Darrera actualització: 17.01.2020 | 10:03