Servei d'ocupació i promoció econòmica de Sant Llorenç d'Hortons

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 00:00

Per a la recerca de feina, per a projectes d'emprenedoria i per assessorament o cerques de personal

El Servei d'Ocupació i Promoció Econòmica de Sant Llorenç d'Hortons està a disposició de particulars i empreses. Els interessats en gaudir d'aquest servei podeu contactar a través del 93 771 60 00 o al correu electrònic st.llorensh@ajhortons.cat

Si estàs en recerca laboral o millora laboral t'oferim assessorament i atenció individualitzada, informació referent al mercat de treball i informació actualitzada sobre l'oferta formativa. 

Si ets una persona emprenedora o tens un projecte d'emprenedoria t'oferim suport i acompanyament integral, suport i acompanyament en nous projectes i informació relativa a subvencions, recursos i accions formatives. 

Si ets una empresa i necessites assessorament o cerques personal t'oferim suport en la definició de llocs de treball, la selecció de les candidatures per cobrir les vacants, la gestió de les ofertes de treball, la informació relativa a subvencions i accions formatives i l'assessorament tècnic sobre permisos d'activitats, edificació i permisos d'obra relacionats amb la seva activitat.

Contacta'ns!

Darrera actualització: 09.12.2020 | 19:44