Sessió de treball amb el Consell Assessor del municipi

Dilluns, 7 de de març de 2022 a les 00:00

A la trobada es van abordar temes concrets com l’habitatge o de gran calat com el model de poble

L'equip de govern de Sant Llorenç d’Hortons es van reunir el dimecres 2 de març amb el Consell Assessor del municipi per primera vegada des de l’inici de la pandèmia, en una trobada que va tenir lloc al Centre Cultural Joana Raspall. El Consell Assessor és un grup de persones que representa els diversos nuclis de població de la vila i també diferents àmbits temàtics i edats.

En la taula de debat celebrada la setmana passada es va parlar sobre quin hauria de ser el model de futur de municipi. En concret, pel que fa a la dimensió poblacional, es va debatre sobre el fet de créixer moderadament sobrepassant els 3.000 habitants, arribar a cotes de població més altes o, per contra, si caldria mantenir la població actual. Un altre dels temes tractats van ser els polígons i el tipus d’empreses que caldria atraure, ja que actualment les zones industrials tenen un índex de desocupació força elevat. Finalment, un dels temes rellevants de la sessió va ser l’habitatge. En aquest cas, el debat va versar sobre el tipus i preu de l’oferta actual, la problemàtica d’accés per part de la població jove, etc.

L’alcalde, Jordi Ferrer, s’ha mostrat “molt satisfet” amb la trobada ja que “permet que la ciutadania s’impliqui en el model de municipi”. A més, ha destacat que “totes les persones que hi van participar ho van fer amb la màxima predisposició de col·laborar i fer aportacions amb l’objectiu de millorar la vila”. Alhora, l’alcalde ha mantingut la voluntat i el compromís del consistori per tal que aquestes reunions es continuïn realitzant, ara que ja s’està normalitzant la situació sanitària.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 09:28