Setmana Europea de l'Energia

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:00

Sant Llorenç d'Hortons s'adhereix a les accions virtuals, visiteu el link de l'ICAEN

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 22 al 26 de juny amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Els ajuntaments, les entitats, les empreses i la ciutadania ens adherim a la campanya promovent actuant i promovent accions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, que ja no pot esperar.

En adherir-nos, com a institució manifestem nostre compromís i participació a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2020 amb accions virtuals.

http://icaen.gencat.cat/ca/l_icaen/campanyes/setmana-de-l-energia/

Darrera actualització: 26.06.2020 | 08:43