Si tens més de 60 anys, apunta’t a les activitats del Casal de la Gent Gran!

Dijous, 8 de setembre de 2022 a les 00:00

Les inscripcions estaran obertes fins el 20 de setembre i s’hauran de fer presencialment al Casal

Les persones majors de 60 anys ja es poden apuntar a les activitats que ofereix el Casal de la Gent Gran de Sant Llorenç d’Hortons. Concretament, es realitzaran dos tipus d’activitats: entrenament de totes les funcions cognitives (funcions executives, atenció, percepció, memòria, etc.) a través de diferents exercicis, i noves tecnologies.

En l’activitat d’entrenament de totes les funcions cognitives es faran xerrades divulgatives molt interessants, aquest any sobre la comunicació, espiritualitat, les emocions, el dolor, la soledat i també per prevenir caigudes al domicili, entre d’altres. A més, es faran sortides culturals. Aquesta activitat es realitzarà els dijous de 17 a 18:30 hores.

En l’activitat de noves tecnologies s’aprendrà a utilitzar l’ordinador a tots els nivells, a passar fotografies del mòbil a l’ordinador, a utilitzar les diferents aplicacions, etc. Es farà els dijous de 10:30 a 13:30 hores.

Les inscripcions a les activitats estaran obertes fins el dia 20 de setembre, i es poden fer al mateix Casal de la Gent Gran.

Per a més informació podeu trucar al 697 655 176 o escriure un correu a stlloregandynamic@gmail.com.

Darrera actualització: 21.09.2022 | 12:00

Imatges