Tercera sessió del Pla Territorial Parcial del Penedès

Dimarts, 20 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’enllaç per accedir-hi és el següent:  https://us02web.zoom.us/j/89878105092

Aquells que esteu interessat podeu participar la tercera sessió del procés participatiu del Pla territorial parcial del Penedès. El seminari amb experts sobre els Assentaments residencials es realitzarà el dijous 22 d'octubre de les 18 a les 19:30h. Mitjançant la plataforma ZOOM.  
L’enllaç per accedir-hi és el següent:  https://us02web.zoom.us/j/89878105092
La sessió es desenvoluparà amb el següent ordre del dia: 
     17.50 h  Recepció  
      
18.00 h  Benvinguda i presentació de la jornada 
      
18:15 h Presentacions dels experts
          · Lorena Perona. Diputació de Barcelona 
          · Jordi Cuyàs. Pro Vegueria Penedès 
          · Josep Casas. Sub-direcció General d'Arquitectura i Habitatge
      18.45 h Debat conjunt 
Us recordem que us podeu inscriure a la resta de sessions participatives o fer-nos arribar les vostres propostes al portal participa.gencat.cat. Tota la documentació de l’avanç del Pla territorial està disponible per a consulta i descàrrega a la pàgina web del Departament de TES.  
Ja està disponible l’enllaç al vídeo de la primera sessió amb experts sobre els espais oberts del passat 8 d’octubre: https://www.youtube.com/watch?v=eKWr-QFP7Sg
Per últim, per tal de facilitar l’accés a la reunió, us donem una informació que us pot ser pràctica: 

  • Si no teniu el Zoom instal·lat us el podeu descarregar abans al Centre de descàrregues. En cas contrari, se us demanarà que descarregueu i instal·leu el Zoom quan feu clic a l'enllaç. Per accedir a la sessió de zoom us demanarà el correu amb el qual us heu inscrit. 
  • La sessió començarà a les 18h però la sala digital s’obrirà 10 minuts abans, per facilitar la connexió dels participants. Us demanem que seguiu les instruccions que donin els moderadors per al bon funcionament de la sessió. Les preguntes i dubtes dels participants s'hauran d'anar fent a través del "xat". Els moderadors i participants llegiran i respondran les preguntes plantejades durant el torn obert de preguntes i debat. 
  • Us demanem que tingueu paciència per si alguna cosa falla, doncs la situació és molt nova per tots.
Darrera actualització: 20.10.2020 | 15:31