Tot a punt per a rebre els Reis d’Orient!

Diumenge, 2 de gener de 2022 a les 00:00

Ses Majestats arribaran a la vila a les 19 hores i entraran per la carretera de Gelida

Aquest dimecres 5 de gener arriben els Reis d’Orient, i Sant Llorenç d’Hortons ja ho té tot a punt per a rebre’ls com es mereixen. La cavalcada començarà a les 19 hores, i la Comitiva Reial entrarà per la carretera de Gelida.

Enguany, però, donat el context de pandèmia, no hi haurà la benvinguda a la pista de la SCH, i Ses Majestats deixaran directament els regals dins de les cases de forma silenciosa, no repartiran paquets en mà als nens i nenes.

Es recomana esperar els Reis a la zona més propera del domicili de cada família i no desplaçar-se fins al punt d’inici de la cavalcada per d’evitar aglomeracions.

Recorregut de la cavalcada

Ses Majestats arribaran a Sant Llorenç d’Hortons per la carretera de Gelida i giraran pel carrer Mestre Cugat. Seguidament, la Comitiva Reial agafarà el camí Can Canyes i el carrer Jaume I, juntament amb el Verge de Montserrat. Després baixarà pel Carrer Major, tornarà a fer un tros del carrer Mestre Cugat, per agafar la Ronda de la Solella, el carrer Ernest Lluch i el de Josep Tarradellas, i girarà cap al carrer de Cal Sant Just Vell. Llavors, la Comitiva passarà novament per un tram de la carretera de Gelida, i enfilarà el carrer Raval i el carrer Valls fins a Jaume I, per anar a parar al carrer Pau Casals i al carrer Masquefa, passant pel carrer Catalunya, el Montserrat Raventós i el carrer Sant Sadurní, des d’on sortiran de la vila.

Darrera actualització: 01.01.2022 | 09:30