2n. Premi Administració Oberta 2017

L'Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons va guanyar el 2n Premi Administració Oberta en la categoria de municipis de 1.001 a 5.000 habitants, en el marc del III Congrés de Govern Digital celebrat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. D’aquesta manera, la Generalitat de Catalunya i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) reconeixen el projecte d’administració electrònica i govern obert de Sant Llorenç com un de les millors pel seu grau d’implantació i per l’ús dels serveis digitals, només per darrere de Gurb i Sant Joan de les Abadesses que van quedar empatats en 1r lloc. L'alcalde de Sant Llorenç, Jordi Ferrer, va recollir el guardó durant l’acte que va tenir lloc el 21 de març.

Des del Consorci AOC es porta a terme, periòdicament, una revisió de l'estat de l'e-Administració en gairebé 1.000 administracions, entre ajuntaments i consells comarcals de Catalunya, i publica les dades en un informe que plasma els resultats en un mapa interactiu. La informació es pot trobar en el seu web: https://www.aoc.cat/.  De fet, per atorgar els premis, aquest consorci va analitzar uns 1.000 webs locals i l’ús dels serveis de l’AOC, concretament 23 ítems digitals, com ara l’e-Fact, l’e-Notum i l’e-tauler, entre altres.

El congrés d’enguany va estar focalitzat en tots aquells projectes i iniciatives de l’àmbit local que persegueixen una transformació de les dinàmiques, els processos i les formes de treball dels ens més propers a la ciutadania, amb l’objectiu de donar resposta als reptes que suposa la societat digital.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 13:30