C.E. Hortons

EL C.E. HORTONS és, a més d’una entitat esportiva, un club d’apassionats del voleibol i dels valors de l’esport en general.

La nostra missió és fomentar l’esport i els valors de respecte, compromís i disciplina a més de gaudir junts jugant a vòlei. Som un club inclusiu, que obre les portes a tothom qui vulgui afegir-s’hi.

El cor del C.E HORTONS són les persones que en formen part (jugadors/es, entrenadors/es, junta directiva) així com els seus aficionats. Actualment tenim més de 100 persones inscrites, d’edats i nivells molts diferents; que van des dels benjamins (els més petits) fins als veterans.

La nostra motivació per fer el club cada vegada més gran és aconseguir tenir equips de voleibol en totes les diferents categories formatives, a més,  de continuar perfeccionant l’estructura d’aquest per donar resposta a tots el reptes que vindran en un futur.

Si vols formar part del C.E. HORTONS, contacta amb nosaltres via correu electrònic  c.e.hortons@hotmail.com o preguntant al poliesportiu de Sant Llorenç d’Hortons.

C/ Catalunya, 43 - 08791 Sant Llorenç d'Hortons - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Cristina Ferrer Extremera - Presidenta
Telèfon: 937 717 102 - Poliesportiu
Adreça electrònica: c.e.hortons@hotmail.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.06.2022 | 10:13