BAN: Mesures de prevenció davant la fase d'alerta pel coronavirus COVID-19

Dijous, 12 de març de 2020 a les 00:00

La mesura entrarà en vigor el divendres 13 de març a les 9.00 del matí i es mantindrà activa durant un període inicial de 15 dies

BAN

    L'Ajuntament ANUNCIA MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT L’ACTIVACIÓ DE LA FASE D’ALERTA PEL COVID-19

Atès que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya ha activat el Pla PROCICAT en fase d’alerta per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons, en primer lloc, vol traslladar un missatge de tranquil·litat i serenor a la població i de plena confiança en el sistema sanitari públic. I, alhora, vol recordar que, fins al moment, no s’ha registrat cap cas d’infecció al municipi.

En segon lloc, seguint les recomanacions del Departament de Salut i amb l’objectiu de contribuir a evitar la propagació i el contagi del COVID-19, us informo que:

 · Se suspenen temporalment totes les activitats de caràcter públic i privat previstes en les instal·lacions municipals i a la via pública   
 · Es tanquen les següents instal·lacions municipals: el Casal de l’Associació de Jubilats i Pensionistes i el Poliesportiu municipal i Cal Jove.

Alhora:

 · Queden suspeses totes les activitats extraescolars que es porten a terme en els equipaments citats.

També es recomana suspendre totes les activitats organitzades per entitats privades i a la ciutadania en general que, sempre que sigui possible, ajornin aquelles gestions que no siguin estrictament imprescindibles.

Així mateix, es demana als veïns i veïnes que, sempre que sigui possible, s’adrecin a l’Ajuntament a través d’aquells canals de comunicació i de tramitació no presencials.

La mesura entrarà en vigor el divendres 13 de març a les 9 del matí i es mantindrà activa durant un període inicial de 15 dies.

Es recomana a la població seguir les pautes d’higiene i de prevenció indicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i, en cas de dubte, truqueu al 061, Salut Respon o consulteu el web http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici

 

El consistori demana disculpes per les molèsties que aquesta mesura excepcional i preventiva pugui generar i agraeix la vostra col·laboració i comprensió.

L’alcalde     
Jordi Ferrer Durich
Sant Llorenç d’Hortons, 11 de març de 2020

Darrera actualització: 12.03.2020 | 15:35