Dilluns 25 de maig, Sant Llorenç d'Hortons entrem en fase 1 de desconfinament

Diumenge, 24 de maig de 2020 a les 00:00

En ser un municipi de menys de 5.000 habitants no hi haurà franges horàries i els bars només podran obrir les terrasses

A partir de demà dilluns, 25 de maig, Sant Llorenç entra a la Fase 1 de desconfinament, dins de la Regió Sanitària Metro Sud. Amb aquesta nova fase hem de tenir em compte una sèrie de novetats a l'hora de moure'ns així com de l'obertura de locals. 
Pel que fa a trobades i desplaçaments, aquestes poden fer-se fins a 10 persones que no conviuen en el mateix domicili, tant a l'aire lliure com a casa. Ens podem desplaçar en cotxe dins de la mateixa regió sanitària. A les trobades, s'ha de mantenir la distància de seguretat i, en cas que no sigui possible, s'han de reforçar amb altres mesures de prevenció com rentar-se sovint les mans. 

Els establiments de restauració, en el cas de Sant Llorenç d'Hortons, poden obrir les terrasses i han de reduir el seu aforament a la meitat. Es pot anar a comprar o gaudir de serveis en establiments que fins ara estaven tancats i que no superaven els 400 metres quadrats. No cal cita prèvia. Amb cita prèvia es poden utilitzar serveis concessionaris d'automoció, els d'inspecció tècnica de vehicles i els centres de jardineria entre altres. 

Recordem que l'ús de la mascareta per sortir al carrer és obligatori, tal com havíem anunciat en dies anteriors. Teniu un seguit de normes als cartells que us adjuntem. També podeu saber quina és la delimitació de la nostra regió sanitària en el mapa que adjuntem.

Darrera actualització: 25.05.2020 | 16:28

Imatges

fase 1 salut fase 1 protecció civil