L’Ajuntament de Sant Llorenç lliura les targetes moneder per als alumnes amb ajut menjador

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

Estan carregades amb 40 euros i podran recarregar-se en cas d'allargar-se el confinament

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Educació, ha habilitat targetes de prepagament per a tot a l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudia d’un ajut de menjador. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquests ajuts, en forma de targetes moneder, mentre els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19.
 A Sant Llorenç d’Hortons s’ha vehiculat a través del Consell Comarcal ja que té delegada la competència de la gestió dels ajuts de menjador, la Generalitat ha enviat les targetes de prepagament als consells comarcals perquè aquests organitzin el repartiment i les lliurin als ajuntaments per a la seva distribució final.
Per això, ahir es va lliurar a les famílies, al seu domicili, aquestes targetes que els permetrà poder adquirir aliments en els diferents establiments. Cada targeta estarà carregada amb un import de 40 € i s’han de fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació. No cal fer cap operativa prèvia per activar-les.
Recordem que aquestes targetes no s’han de llençar, ja que es podran recarregar en cas que les mesures de tancament de les escoles es perllonguin més enllà del període inicial. En aquest cas, la recàrrega es farà automàticament, per la qual cosa les famílies han de conservar la targeta.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 11:49