L’Ajuntament entrega sis caixes de mascaretes quirúrgiques a l’Escola Pau Casals

Divendres, 11 de de febrer de 2022 a les 00:00

Anteriorment també se n’havien repartit a l’escola bressol i al casal d’avis del municipi

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons va fer entrega aquest dijous al matí de sis caixes de mascaretes quirúrgiques a l’Escola Pau Casals del municipi. Aquesta acció s’emmarca en el treball que està realitzant el consistori del municipi per tal de garantir que tots els centres compten amb els elements de protecció necessaris per fer front de forma eficaç a la pandèmia. En aquest sentit, el lliurament a l’Escola Pau Casals se suma a l’entrega ja realitzada anteriorment a l’escola bressol i al casal d’avis de la vila, que també van incloure una provisió de guants i gel hidroalcohòlic.

Les mascaretes lliurades el passat dijous formen part d'un lot enviat per la Subdelegació del Govern espanyol a Barcelona a la Diputació de Barcelona per tal que fossin repartides entre els municipis de menys de 20.000 habitants i en proporció al volum demogràfic de cada població.

Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons es dona les gràcies al govern espanyol i la Diputació de Barcelona per les mascaretes proporcionades i l’esforç continuat que estan realitzant ambdues administracions, juntament amb la Generalitat de Catalunya, per tal de garantir una resposta coordinada a la situació sanitària.

Darrera actualització: 10.02.2022 | 19:47