Centre Cultural Joana Raspall

El nou espai d'estudi, al que s’hi accedeix mitjançant un codi QR, és pioner a Catalunya

L’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons va inaugurar el mes de desembre del 2022 el Centre Cultural Joana Raspall -situat al carrer Generalitat número 47-, un equipament enfocat a acollir activitats culturals i socials, i dirigit als usos tant de les entitats de la vila com a persones a títol individual.

UN CENTRE PIONER:

El Joana Raspall, que està operativa 365 dies a l'any, funciona de manera autònoma, ja que l’accés al recinte s’efectua a través d’un Codi QR sol·licitat prèviament a l’Ajuntament a través d’un formulari. L’edifici està vigilat 24 hores al dia per un sistema de càmeres, i tota la seguretat del recinte està automatitzada. Aquesta concepció innovadora de la gestió de l’equipament i el seu funcionament autònom el converteixen en un centre pioner i singular al país

El Centre Cultural disposa d’una sala d’estudi, espais oberts amb taules rodones per a reunions o trobades, una sala d’actes amb capacitat per a cinquanta persones i equipada per acollir tot tipus d’actes, entre d’altres espais. A més, el centre ha esdevingut biblioaccés ja que el bibliobús ja aparca al costat.

Carrer Generalitat,47 - - Barcelona (Catalunya)
Darrera actualització: 05.10.2022 | 11:13