Sant Llorenç d’Hortons celebrarà la Festa Major d’Hivern el 20 i 22 de gener

Dilluns, 17 de de gener de 2022 a les 00:00

El programa preveu sardanes, activitats infantils, un castell de focs i altres propostes

Tornen les festes de Sant Sebastià! Sant Llorenç d’Hortons celebrarà la Festa Major d’Hivern el dijous 20 i el dissabte 22 de gener. La celebració començarà el mateix dijous al matí, a les 11 hores, a l’església parroquial amb la missa i els goigs de Sant Sebastià. A les 12:30 hores hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Maricel, que es farà a la pista de la SCH (i, en cas de mal temps, a la Sala del Consorci SCH-Ajuntament).

El dissabte 22 al matí -a les 11 hores- estava previst que Miqui Giménez llegís a la sala del Consorci SCH-Ajuntament un conte i fes el taller ‘Quina canya joguinetes!’. Però, finalment, aquesta activitat s'ha hagut de suspendre i es farà el dissabte 29 de gener. D'altra banda, a les 17 hores havia de tenir lloc a l’església parroquial un concert de diversos grups de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, però també s'ha hagut d'anul·lar per diversos positius de Covid entre els grups participants. A les 18 hores, però, sí que hi haurà a l'església un concert de Laud’Ars Orquestra.

Finalment, Sant Llorenç d’Hortons donarà per finalitzada la Festa Major d’Hivern amb un castell de focs, que tindrà lloc a les 19 hores també a l’església.

Darrera actualització: 18.01.2022 | 08:34